Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bekkestua Fastlegekontor DA
Fantastisk fastlege
Lege: Susanne Damsleth Heldaas SkrevetHun har vært min fastlege i mange år. Utrolig samvittighetsfull. Svært kunnskapsrik. Følger opp med henvisning hvis det er den minste mistanke om noe «ugreit». Var min reddende engel i en periode hvor jeg ikke ble tatt alvorlig på Bærum sykehus. Hun ga seg aldri og sørget for at jeg fikk den nødvendige behandling.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Espen Langeland SkrevetFøler meg hørt, sett og fulgt opp. Han holder seg oppdatert og tar seg tid. Har aldri hatt en bedre fastlege.
Sikkert flink.
Lege: Espen Langeland SkrevetFølte meg aldri hørt, og ble litt stående med lua i hånda. Virket ikke som om han hadde tid til pasientene.
Faglig er han nok god, men jeg vegret meg for å dra til ham.
Flink mannen!
Lege: Marius Gaarder SkrevetVeldig fornøyd og anbefaler!! Alltid løser problemet, super mann, veldig hyggelig!Anbefaler til alle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FANTASTISK lege på alle måter
Lege: Martine Benedicte Nyegaard Munthe SkrevetMartine er den definitivt beste legen jeg/familien har hatt - hun er utrolig dyktig, grundig, lett å snakke med, pragmatisk og en veldig fin person som er flink med både voksne og barn. Anbefales!