Andebu legesenter

Andebuveien 939 3158 Andebu

Siste vurderinger av behandlere ved Andebu legesenter

Arrogant og uhøflig

Lege: Stig Opdøhl Skrevet

Måtte dessverre benytte meg av denne legen pga av min fastlege ikke var tilgjengelig. Ble behandlet som jeg var et barn og ble ikke tatt på alvor og han klarte til og med å påstå at ikke hadde plagene jeg var der for å få hjelp til. Værste behandling jeg noen gang har fått av lege eller helsepersonell

God lege

Lege: Jan Petter Seip Lindås Skrevet

Har vært min fastlege i over 30 år. Tar alltid god tid til pasienten som betyr at man kanskje må vente litt noen gang. Men han er en fantastisk god lege som var vært å pendle for. 100% tillit og trygghet. Han bryr seg genuint om mennesket.

Trygg og god

Lege: Jan Petter Seip Lindås Skrevet

Lindås er en legen som bruker "litt tid", kan virke litt sur i starten. Men dette går fort over. Jeg føler meg trygg på han, han tar seg GOD tid til hver pasient og han virkelig hører på deg. Angrer ikke på at jeg valgte han.

Kunnskapsrik og yter mer enn andre!

Lege: Stig Opdøhl Skrevet

Følger opp privat og er utrolig dyktig

Kan se sur ut, men er utrolig grei og veldig proffesjonell

Ikke fornøyd

Lege: Jan Petter Seip Lindås Skrevet

Med denne legen føler jeg virkelig at jeg ikke blir tatt på alvor. Ifølge alle symptomer på ting jeg har hatt, så er det ifølge han bare en "ungdomsgreie", noe som frustrerer meg veldig. Har et par ganger fått beskjed om en ting, men når blodprøvene kommer så ringer han og sier at han tok feil. Noe som kunne vært veldig farlig med tanke på tilstanden jeg var i.