Andebu legesenter

Andebuveien 939 3158 Andebu

Siste vurderinger av behandlere ved Andebu legesenter

Dyktig lege

Lege: Stig Opdøhl Skrevet

Flink lege som virker genuint interessert i å få deg frisk og ikke bare sykemeldt på ubestemt tid. Jeg ser at noen her klaget på at han er sur, men min erfaring er at han er seriøs og alvorlig og på ingen måte sur eller uinterressert.
Kan anbefales.

Manglende engasjement

Lege: Else Bue Fosse Skrevet

Legen virket svært lite engasjert da jeg kom dit. Selv var jeg veldig bekymret fordi jeg dagen i forveien hadde vært veldig dårlig. Hun hadde en forutinntatt holdning og det virket ikke som om hun tok meg seriøst i det hele tatt. Ingen prøver ble tatt, bare blodtrykk. Hun virket dessuten sur og satt med armene i kors. Ikke veldig lyst til å bestille timer hos henne igjen. Litt synd ☺

Godt fornøyd

Lege: Else Bue Fosse Skrevet

Har hatt henne i et år nå. Virker faglig dyktig. Kort ventetid for time. Hun er effektiv, men det virker allikevel som hun bryr seg om ditt velbefinnende.

God og trygg lege

Lege: Jan Petter Seip Lindås Skrevet

Føler meg godt ivaretatt av denne legen.Han Lytter og sender videre hvis behov.Tar prøver og gjør en god jobb..Veldig rolig og behagelig å komme til..En flink lege..Håper han vil jobbe lenge i Andebu

Styr unna!

Lege: Else Bue Fosse Skrevet

Dårlig service av legen, virker litt sur og ikke spesielt interessert. Finn en annen! Ellers er de hyggelige.