Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gjerdrum legesenter
Svært dyktig lege
Lege: Rune dos Santos Dahl SkrevetJeg har hatt Rune Dahl som fastlege noen få år nå og har ingenting negativt å utsette. Han har løst de sykdomsbilder jeg har vært utsatt for på en effektiv måte. Han setter seg inn situasjonen og spør. Hyggelig og grei kar. Jeg kommer ikke til å bytte lege, anbefales!
Beste legen jeg har møtt
Lege: Ronny Andreas Hage SkrevetAlltid tar seg god tid til pasienten, flink til å høre og gi gode råd, skrive henvisning om det er behov. flink med barn og voksne.veldig fornøyd!!!
kunnskapsrik og hyggelig
Lege: Ronny Andreas Hage Skrevetmøtte legen på en lørdag. var hyggelig og hjelpsom . gav meg masse informasjon som jeg ikke visste om .dyktig lege.
Lege etter min smak
Lege: Ronny Andreas Hage SkrevetHadde et veldig hovent ben som jeg var på legevakt og sykehus med. Tre leger vurderte det som noe som går over av seg selv. Etter mye smerter reiste jeg til Auli legekontor hvor Dr Hage så på benet og sa med en gang at dette er ROSEN og må behandles med en gang. Etter en kur med tabletter ble jeg helt frisk. Dette kunne vært katastrofalt uten riktig diagnose. Takk for super service.
En lege å anbefale!!
Lege: Rune dos Santos Dahl SkrevetJeg opplever Rune Dahl som en utrolig dyktig lege - han tar meg på alvor, lytter og er veldig engasjert i å få meg frisk. Jeg har vært dårlig over en lengre periode nå, og han følger alltid opp alt han sier han skal følge opp, og er en fantastisk lege å prate med. Uten tvil den beste fastlegen jeg noen gang har hatt! Anbefales på det sterkeste.