Om vurderingeneSiste vurderinger av Øyesenteret
Trygg, kunnskapsrik og tydelig
Lege: Svein O. Salvesen SkrevetVar litt skeptisk da jeg kom til første konsultasjon etter å ha lest tidligere tilbakemeldinger., men
jeg ble virkelig positiv overrasket.
Jeg ble lyttet til og det var tydelig at han hadde lest journalen min før jeg kom og følte at jeg fikk en grundig undersøkelse.
Veldig fornøyd
Lege: Svein O. Salvesen SkrevetHar operert begge øynene for grå stær. Operasjonene gikk fort og smertefritt, med veldig bra resultat.
Merkelig øyelegetime
Lege: Per Arne Nordal SkrevetJeg hadde time hos Per Arne Nordal. Behandlingen varte i 10 minutter og han var ikke imøtekommende. Etter timen var jeg like uviten som jeg kom inn. Dette var en øyelegetime hvor øyelegen ikke så i øyene når han snakket til meg, men kommuniserte kun ved å se på skjermen og ikke til meg.
Lite Intresert og overfladisk
Lege: Svein O. Salvesen SkrevetJeg følte han hadde dårlig tid.
Virket stresset og lyttet ikke til det jeg sa som,var viktig for meg.
Bla.måle trykket på øynene mine.
Uansvarlig, frekk og lite hensyn
Lege: Svein O. Salvesen SkrevetHadde en veldig dårlig opplevelse som kunde hos han. Han virket stresset og hadde det veldig travelt fra start noe som gjorde undersøkelsen av øyet mitt veldig uansvarlig og utrygg. Blant annet tok han rett på øyet mitt uten å vaske seg på henda etter å ha gått rundt i lokalet og tatt rundt på tastaturer og diverse. Videre fikk jeg noen øyedråper på øyet som vist skulle virke bedøvende… ikke mindre enn to sekunder etter påførelse tok han på øyet mitt med en hard gjenstand som var svært smertefullt. I det jeg reagerte på at han stakk en hard gjenstand inn i øyet mitt kalte han meg «den sensitive typen». Jeg kan forsikre om at øyet mitt ikke var bedøvet i det hele tatt. Alt i alt den værste opplevelsen jeg har hatt hos en lege og vil fraråde alle å være kunde hos Salvesen. Håper i tillegg dette blir tatt tak i, for dette var så langt i fra profesjonelt som det er mulig å komme.