Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Stasjonstorget Legesenter DA
Kristian er drømme fastlegen
Lege: Kristian Amundsen Østby SkrevetHan tar seg tid når du kommer, lytter, viser forståelse og hører på deg. Han kommer med forslag, viser til eksempler- og sender deg videre om det er noe han lurer på. 10/10 hver gang man er der. Forstår at man kan måtte vente litt før han er ledig, men har aldri måttet vente mer enn 10 minutter.
Dårlig på kommunikasjon
Lege: Mirja Aamodt SkrevetHun er faglig dyktig, men følte ikke at jeg ble tatt på alvor og følte meg ved flere anledninger avfeid når jeg tok opp mine problemstillinger. Hun kan i tillegg være veldig skarp i måten å formidle på. På bakgrunn av mine dårlige erfaringer velger jeg nå og bytte fastlege.
meget fornøyd
Lege: Asima Hussain Skrevetjeg var hos Asima for noen uker siden og jeg vill bare si at hun er meget flink og bruker god tid med pasientene sine anbefales sterkt
Effektiv og grundig
Lege: Christian Olstad Borge SkrevetVeldig effektiv og grundig. Sjekker ting nøye og føler meg veldig godt ivaretatt. Kun gode erfaringer
??
Lege: Asima Hussain SkrevetEr en hyggelig lege, og førsteinntrykket var bra, hun satte igang undersøkelser. Men oppfølgingen var det verre med, for hun husker dessverre ikke hva man kommer for når man har oppfølgingstime, blander kortene litt. Så må man bruke hele timen på å gå igjennom på nytt så er timen over. Har gått derfra flere ganger som ett stort spørsmålstegn. Kan dessverre ikke anbefales om man trenger hjelp til i forhold til NAV.