Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene i Notodden DA
Trygg
Lege: Stein Møretrø SkrevetKjempeflink og lyttende lege,tar deg på alvor.
Stoler fult og helt på han.Har hatt han som lege siden han begynte i notodden og vil aldri bytte.👍👍
Trygg og lyttende
Lege: Stein Møretrø SkrevetBehagelig lege, føler man blir hørt og ivaretatt på en god måte. Giver seg god tid under legevisitten
Kjempefornøyd med fastlegen!!
Lege: Stein Møretrø SkrevetEn lyttende lege. Har hatt samme fastlegen i alle år der har vært fastlege, og er godt fornøyd! Setter seg inn i pasientens historie, og hører hva en har å si. Menneskelig. Ser helheten. Bytter aldri!
beste legen i byen
Lege: Siamak Sadeghi Skrevetaldri har jeg hatt en bedre legen en Siamak. Han er Professional og følger opp med alt mulig. Kan ikke takker han nok.
Beste fastlege jeg har vert borte i i mine snart 50 år
Lege: Siamak Sadeghi SkrevetSliter med komplisert variant av Morbus Crohn. Det medfører tett oppfølging av fastlege og sykehus. Siamak er 100 % på. Ringer meg gjerne i helgen for å høre og fortelle om relevante svar fra undersøkelser, prover osv. Han er over standarden som vanlige fastleger opererer etter. Ikke rart Siamak har venteliste på pasienter som vil ha han som fastlege. Glad han er min fastlege. Det er nå helt sikkert👍