Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene i Notodden DA
Den beste
Lege: Siamak Sadeghi SkrevetMeget hensynfull,bestandig helpsom,stiller altid opp ved behov.
Takk for all hjelp xxx
Veldig bra lege!
Lege: Stein Møretrø SkrevetTar seg tid og er hyggelig. Tar meg alltid på alvor, og ringer alltid opp igjen samme dag hvis jeg har prøvd å få tak i han
Effektiv, seriøs, tillitvekkende.
Lege: Mexhid Dobra SkrevetDobra fremstår som seriøs, tar pasienten på alvor og gir god hjelp på en hyggelig måte.
Dette er klart en av de beste legebesøkene jeg har hatt, inkludert privatklinikker.
Dyktig lege og ikke minst en fantastisk person
Lege: Siamak Sadeghi SkrevetSleit med et problem over flere år uten å bli hørt eller få hjelp av hverken fastlege eller på sykehus. Etter å ha byttet fastlege til Siamak løste alt seg. Han var forståelsesfull, tok meg på alvor og sendte meg deretter videre for undersøkelse. Det viste seg at problemet var medisinsk og vips så var et problem jeg hadde hatt i flere år løst. Han ringer også opp pasienter og følger de tett opp. Kort og godt en fantastisk dyktig lege og et flott menneske som bryr seg om sine pasienter. Uten tvil den beste legen jeg noen gang har hatt.
Dyktig lege
Lege: Stein Møretrø SkrevetTilstedeværende og lyttende. Sender deg videre til spesialist når det er noe du eller han er usikker på.