Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Porsgrunn Legesenter AS
Ordinær Lege
Lege: Kari Aarhus Kinn SkrevetRask men kanskje for rask
Virker å ha lite er faring å Lite kunnskap om hjelpe andre, her bør legen forbedre seg betraktelig
Legen bør også bruke mer tid til undersøkelse,samt lytte å forstå.
Kjempebra lege
Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken SkrevetAnne Brobakken er flink og grundig. God til å lytte, imøtekommende og løsningsorientert!
Flink til å stille spørsmål og har en "menneskelig" væremåte. Møter deg med respekt og viser oppriktig interesse i meg som pasient. Tar seg god tid! Kan virkelig anbefales!
En racer til "å google" på nettet.
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetDette er en lege som er flink til "å google" på nettet, men der stopper også kunnskapene. Jeg forventer ikke at en på 28 år skal kunne alt, men jeg forventer å bli tatt seriøst. Denne legen har vanskelig for å erkjenne hvor kunnskapene slutter, og hvor han bør sende personen videre til mer erfarne leger/spesialister. Sikkert en topp lege for de av oss som sjelden har behov for en lege, men for de som trenger oppfølging, ville jeg styrt laaaaangt unna.
For lite kunnskap
Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken SkrevetJeg mister tilliten til legen min når hun drar opp google for å lese om behandling på sykdommer som burde være grunnleggende å vite om. Når jeg sitter som pasient og kan fortelle mer om aktuell behandling enn det legen kan, føler jeg hun ikke innehar nok kunnskap. Jobber selv i helsevesenet og forbereder meg alltid før jeg mottar nye pasienter, det samme tenker jeg hun burde gjøre/bli flinkere på. Vanskelig å komme gjennom på telefon til legekontoret, tidvis ufine personer i skranken og føler legen har liten tid.
Fornøyd med Legen.
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetVeldig fornøyd med fastlegen.
Jeg føler at han tar tak i mine problemer, og at han
vil gjøre noe med dem.