Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Porsgrunn Legesenter AS
Arrogant og lytter dårlig på pasienten
Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken SkrevetHar hatt 4 fastleger i mitt liv, og etter å ha hatt Ronny dalene (glimrende lege og menneske) har jeg blitt overført til brobakken.
Arrogant og lite hyggelig person, jeg skal bytte fastlege snarest!
Veldig fornøyd med legen!
Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken SkrevetGod til å lytte og stille relevante spørsmål. Man føler seg ivaretatt som pasient på en god måte.
veldig bra
Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken SkrevetLytter, gjør de rette tingene, men er vanskelig tilgjengelig. Kontoret er ofte svært dårlig tilgjengelig på telefon. Savrtelefon sier at det er stengt mellom 11 til 12.30. I dag er det ingen som svarer etter kl 12.30 foreløpig (kl 12.55)
Min redning
Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken SkrevetEn veldig ydmyk lege som henviser deg til de riktige spesialistene, samt følger opp behandlingen du får fra dem. Hun er også åpen for å prøve ut mindre kjente og mer spesifikke medisiner dersom de passer best i pasientens konkrete tilfelle. Altfor mange leger gjør det motsatte, nemlig å skrive ut de samme medisinene til en hel bunke sykdommer.
Savner den her legen her i Karasjok
Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken SkrevetJeg har aldri fått så god hjelp som av henne,helt utrolig og fantastisk menneske hun har tid til pasienter og en god lytter sender deg videre hvis hun finner ut at ho ikke kan hjelpe med. jeg andbefaler henne til alle sammen.