Porsgrunn Legesenter AS

Teknikergata 16 3912 Porsgrunn

Siste vurderinger av behandlere ved Porsgrunn Legesenter AS

Utrolig bra fastlege!

Lege: Arild Smith Pedersen Skrevet

De siste årene har jeg slitt med helseproblemer og vært mye hos fastlegen. Arild er utrolig tålmodig og forståelsesfull, og det er alltid en positiv opplevelse å være der. Han tar seg god tid og setter seg godt inn i problemene, og vet hvor man bør henvises til eller hva man bør teste. Anbefales sterkt!

god og kunnskapsrik lege

Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken Skrevet

imøtekommende og lyttende lege som følger opp meg som pasient. hun gir meg time relativt raskt og er flink til å følge opp svar fra samarbeidende instanser.

Flink, imøtekommende og respektfull

Lege: Kari Aarhus Kinn Skrevet

Har hatt henne som lege i mange år nå, og opplever å bli tatt på alvor uansett hva jeg kommer med. Hun er flink til å lytte og tar tak i alt som måtte være. Litt ventetid ja, men tenker at dette skyldes for mye å gjøre og akutte ting, som selvfølgelig går før oppsatte timer.

Ikke imponert

Lege: Anne Mathea Kjærbo Brobakken Skrevet

Jeg står på venteliste til ny fastlege, for jeg kan ikke huske sist jeg gikk fra kontoret hennes uten å føle meg dum. Jeg blir ofte ikke tatt på alvor, og hun vet ikke hva som er best for meg. Jeg får på en måte ingenting ut av legetimene. Dessverre trenger man en henvisning fra fastlege for alt i disse dager. Ser fram til den dagen jeg ikke trenger å ha noe med henne å gjøre igjen.

Lege uten like

Lege: Aleksander Berre Thorne Skrevet

Dagen jeg fant ut at Aleksander skulle flytte tilbake til Porsgrunn var virkelig en sorgens dag. Han var og er en av de beste fastlegene jeg har vært borti, og hjalp meg komme gjennom psykiske og fysiske plager med forsøk på ulike henvisninger og tester uavhengig av hvor lang tid det tok. Han er snill, rolig, lyttende, og følger deg tett opp som pasient og kjemper gjerne din sak i dialog med arbeidsgiver og NAV hvis det måtte komme til det.

Min tidligere erfaring av fastlegeordningen var at man som pasienten var en av mange på et rullebånd som man bare skulle få unna, men Aleksander spør alltid om det er noe mer man ønsker å ta opp, og man slipper å bestille en hel ny time for fillesaker.