Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Porsgrunn Legesenter AS
Flink med fysiske plager, men der stopper det dessverre
Lege: Anniken Hansen SkrevetHadde Hansen som fastlege ett par år, men mesteparten av tiden var hun utilgjengelig av forskjellige grunner (permisjon, utplassert på sykehus osv). De gangene jeg faktisk kom til henne var hun flink hvis det var fysiske plager/sykdommer, men da jeg kom med psykiske plager var det ikke like heldig. Følte problemene mine ikke ble tatt på alvor, at jeg ikke ble hørt og gikk ut fra legekontoret uten å få noe hjelp. Aldri følt meg så liten og dum hos en lege før, så endte med å bytte lege og legekontor.
En dyktig lege som ønsker å hjelpe
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetJeg kunne ikke vært mer fornøyd med min fastlege. Han lytter, tar seg god tid og ønsker virkelig å hjelpe. Han er forståelsesfull og jeg føler meg alltid tatt på alvor. Svarer raskt på e-konsultasjon.
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Kari Aarhus Kinn SkrevetJeg er svært fornøyd med å ha Kari som fastlege. Hun er effektiv, men samtidig lyttende og tar problemstillingen(e) på alvor. Henviser videre ved behov og virker faglig oppdatert.
Flink når det slår ut på prøver
Lege: Kari Aarhus Kinn SkrevetLite flink til å vise forståelse og mangler kunnskap på sykdommer som ikke vises. Trenger å oppdatere seg.Ofte dårlig tid
Flink til å si: Det tror jeg ikke på.
Dyktig og sympatisk
Lege: Aleksander Berre Thorne SkrevetTar seg tid til å bli kjent med deg og virker ekte interessert i det du måtte fremføre. Var også heldig med forrige fastlege som falt for aldersgrensen.