Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gvarv legesenter
Tiltaksløs- hører ikke etter
Lege: Oluchi Ndukwe Korsveien SkrevetOpplever som bortkastet tid å komme dit. Ingenting skjer må ta initiativ til alt selv. Hører ikke etter- er helt fjern. Virker helt uinteressert. Har oppsøkt private aktører for å komme videre. Må få byttet fastlege- vet ikke hvor - bare rot på Sauherad legesenter. Legene skiftes stadig ut og man får ikke kontinuitet.
Generelt misfornøyd meg legesenteret
Lege: Oluchi Ndukwe Korsveien SkrevetHar for øvrig aldri møtt min fastlege, alltid kommet inn til en vikarierende lege eller en annen lege på huset. Generelt misfornøyd med Sauherad legesenter da betjeningen er lite hjelpsomme, hører ikke etter, nekter å sette deg opp på time, og til og med legger på midt i en telefonsamtale. En blir kun henvist til å bestille time eller resept via helserespons, noe som heller ikke fungerer. Har måttet vente i flere uker på fornyelse av en resept, det er uholdbart. Kommer absolutt ikke til å anbefale legesenteret til noen, og bytter selv til en annen kommune selv om Sauherad er min hjemkommune.
Lite tilstedeværende
Lege: Oluchi Ndukwe Korsveien SkrevetFøler ingen kontakt. Dårlig kommunikasjon og liten forståelse. Bruker unødvendig mye tid på det som jeg anser som mindre viktig. Klønete og fomlet ved prøvetaking.
Ønsker helst ikke å komme tilbake.
Ryddig, hyggelig og pliktoppfyllende
Lege: Oluchi Ndukwe Korsveien SkrevetHar opplevd henne tilstedeværende, rolig, sjekker en ekstra gang, og er god på tilbakemeldinger og oppfølging.
Usympatisk
Lege: Oluchi Ndukwe Korsveien SkrevetUsympatisk, lite empati. Hører ikke etter og har liten evne til å ta avgjørelser selv. Anbefales ikke.