Heiane Legesenter AS

Siste vurderinger av behandlere ved Heiane Legesenter AS

Fantastisk lege!

Lege: Lars Gunnar Kinne Solsvik Skrevet

Lars Gunnar er en strålende fastlege. Han lytter til deg, er faglig dyktig og tar deg på alvor.

Anbefales på det varmeste!

Dyktig!

Lege: Ingvill Ekeberg Antonsen Skrevet

Meget behagelig, kunnskapsrik og forståelsesfull lege. Ydmyk lege -snakker til deg som et individ, tar seg tid til å bli kjent med deg. Du som pasient er i fokus. Bruker god tid til å forklare og berolige - har ikkje dårlig tid. Anbefales på det varmeste.

Behagelig lege

Lege: Lars Gunnar Kinne Solsvik Skrevet

Ung behagelig lege. Lyttet og tok på alvor det som ble sagt. Jeg følte at jeg ble godt ivaretatt. Opplevde ham som en lege bryr seg om pasienten. Jeg kan absolutt anbefale ham.

Fantastisk Lege

Lege: Hans-Christian Tilrem Skrevet

Ingvild er en forståelsesfull, imøtekommende og god lege. Tar seg god tid og bryr seg om min/barnas situasjon. Veldig bra oppfølging.
Hun er flink med barn og har god kunnskap om det meste. Beste legen jeg og barna har hatt. Får alltid time på dagen dersom det er behov for det. Vil og gi ros til de flinke damene i resepsjon og i laboratorium.

Forståelsesfull, medfølende og god lege. Tar seg tid til pasienten og er interessert i pasientens ve og vel.

Lege: Ingvill Ekeberg Antonsen Skrevet

Forståelsesfull, medfølende og god lege. tar seg tid til pasienten og er interessert i pasientens ve og vel. Lar pasienten komme med sine syn i forhold til behandlings alternativer.