Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heistad Legekontor AS
Utrolig fornøyd!
Lege: Erik Fløholm SkrevetHar hatt Fløholm som lege siden 2001, jeg opplever han som konstruktiv, lyttende og faglig veldig dyktig. Han er også rask med gode råd, ærlige tilbakemeldinger, henvisninger og rask til å svare på "pasientsky". Jeg føler meg godt ivaretatt og kjempe fornøyd med Fløholm. En lege som jeg lett anbefaler videre til venner og kjente.
Hjelpsom og tar signaler
Lege: Erik Fløholm SkrevetHar hatt Fløholm i mange år. Stilte riktig diagnose og ble sendt til spesialist meget raskt. Etterbehandlingen hos Fløholm var veldig bra. De siste år har jeg ikke brukt lege så ofte, men synes jeg blir tatt godt i mot når jeg er der.
Effektiv og tilgjengelig
Lege: Ida Tornholm SkrevetIda er trygg i faget sitt, effektiv og nesten alltid tilgjengelig. Jeg er kjempe fornøyd med henne og kan trygt anbefale henne videre til andre.
Tilgjengelig og dyktig fastlege
Lege: Ida Tornholm SkrevetIda er den første legen jeg opplever å ha tilgjengelig når jeg trenger det. Hun tar deg på alvor, og det er ingen tvil om at hun kan det hun holder på med. Jeg føler meg ivaretatt og trygg hos henne!
Beste lege
Lege: Natalia Stanchenko Nijenhuis SkrevetDette er den beste legen jeg noen gang har hatt. Jeg sleit veldig med helsa, i tiden før jeg gikk av med AFP, men takket være god hjelp og støtte fra henne, så hentet jeg ekstra energi og klarte jobbe til siste dag. Hun er lyttende og møter meg på et plan som gjør meg trygg på at jeg kan komme med hva som helst. Og hun har en humor som får meg til å gå ut igjen, med et bedre humør enn da jeg gikk inn :) Dyktig lege. Anbefaler henne på det sterkeste.