Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heistad Legekontor AS
Kjempe fornøyd!:D
Lege: Nidia Anavela Reppe SkrevetDr. Reppe er utrolig dyktig, hjelpsom og har masse omtanke. Gjør det lille(mye) ekstra for pasientene sine.
Er veldig fornøyd!
Fantastisk :)
Lege: Stefan Martens SkrevetDen beste legen. Lytter og er der for deg. Har tid til deg og får deg til å føle deg velkommen. Flink og behagelig lege. Ingenting er flaut der. Han tar vare på deg.
Anbefaler han på det sterkeste!
Flott lege som tar deg på alvor
Lege: Ida Tornholm SkrevetIda er en flink lege som tar alle spm og problemer på strak arm. Meget fornøyd, hatt henne i alle år og kommer til å beholde henne i lang tid.
Har en rimelig heftig sykdomshistorie, så hun har fått "testet" seg med meg og bestått med gullstjerner. Utrolig snill, omtenksom og lett å snakke med. Dersom jeg har ett problem så kommer hun alltid med løsninger.
Absolutt annbefales!
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Ida Tornholm SkrevetHun tar meg alltid på alvor, er nøye og finner alltid ut hva det er som kan feile meg. Er hun i tvil, er hun ikke sen om å sende meg en henvisning videre til spesialister. Har hatt henne som fastlege i mange år, og jeg er meget fornøyd og føler meg godt ivaretatt...
stresset og lyttet ikke
Lege: Erik Fløholm SkrevetVirker stresset og var ikke flink til og lytte. Følte at jeg bare var til bry!