Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Heistad Legekontor AS
Ubrukelig
Lege: Luiza Yusupovna Ochchaeva SkrevetHører ikke på hva pasientene sier sier du at du har vondt noen steder så bare vifter hun det vekk med at sånn er det bare.venter på ny fastlege
Godt inntrykk
Lege: Ali Hilli SkrevetBle min nye fastlege i nov.-23.
Han er lyttende og ønsker virkelig å hjelpe. Flink til å sende videre for røntgen/MR/CT.
Veldig fornøyd m han som min nye fastlege.
Opplevde meg angrepet og nedverdiget
Lege: Natalia Stanchenko Nijenhuis SkrevetHadde time for å forklare om psykiske utfordringer. Opplevde meg regelrett angrepet og ikke møtt overhodet. Hun foreslo selv at jeg byttet fastlege og hun virket veldig sint, så har satt meg på venteliste for å bytte. Synes ikke hun tok meg på alvor, og eneste hun hadde fokus på var at jeg ikke er deprimert og ikke er syk. Og at jeg ikke hadde satt meg inn i hva som skal til for å være sykemeldt etc.
Overfladisk
Lege: Erik Fløholm SkrevetMer opptatt av å se på og taste på PC, enn å lytte og se på pasienten. Lite villig til å lytte og innse din egen begrensning. Ikke villig til å sende deg videre til spesialist eller lignende.
Trygg, omsorgsfull og kunnskapsrik
Lege: Anette Strandlie Knai SkrevetAnette er en fantastisk fastlege, tar deg på alvor uansett hva det måtte være og er kjapp til å svare på e-konsultasjoner. Hun viser genuint god omsorg, lytter og gir gode råd til både barn og voksne.
Alle skulle hatt en fastlege som Anette.