Sannan Legesenter AS

Steinkjersannan 5 7713 Steinkjer

Siste vurderinger av behandlere ved Sannan Legesenter AS

Mulig flink, men for travel og «kort»

Lege: Ingrid Korssjøen Skrevet

Jeg opplever at legen tar seg lite tid til meg. Jeg sitter ofte igjen med spørsmål som blir utelatt pga opplevelse av at legen har mye å gjøre.
Legen følger i liten grad opp problemstillinger fra tidligere, jeg tenker hun ikke tar seg tid til å se helhet.
Hun henviser raskt, men har opplevd at ventetid blir unødvendig lang fordi det ikke står tilstrekkelig med opplysninger til at den blir prioritert.

Behjelpelig

Lege: Saiqa Walayat Skrevet

Høffelig og imøtekommende lege fra utsiden. Men manglende empati og svært dårlig på kommunikasjon. Hører ikke på pasienten, har svar på alt før det er forklart. Fremstår som arrogant og bedrevitene. Fikk et flott første inntrykk men etter noen få timer ble jeg oversett, og ikke hørt.

Vil bytte lege

Lege: Eivind Viken Holand Skrevet

Fastlege Holand fremstår usikker og fomlete i møte med pasienten. Han ser mer på pc enn på pasienten. Da jeg hadde med min datter med ørebetennelse viste han ingen tegn til å tilpasse undersøkelsen til et barn på to år som hadde vondt. Han snakket ikke med henne eller så på henne. Jeg har satt meg opp på liste for bytte av fastlege da jeg ikke er fornøyd med Holand.

KUNNSKAPSTIK

Lege: Jan Oddvar Setten Skrevet

En trivelig og dyktig lege som jeg har fått nyte godt av på grunn av hans forståelse og hjelpsomhet og dyktighet for og sette i gant ting som har betydning for meg.

Kunnskapsrik, men mange pasienter

Lege: Ingrid Korssjøen Skrevet

Veldig bra lege med forståelse. Men blir litt dårlig oppfølging og må stå for mye av det selv da det er mange pasienter på legen.