Logo for Medicus Oslo AS

Medicus Oslo AS

Logo for Medicus Oslo AS

Om

Vi er spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Vi er også et av Norges mest erfarne senter innen klinisk forskning.

Siden 1997 har vi hjulpet kvinner og par til økt livskvalitet gjennom medisinsk ekspertise og mye omsorg.

Siste vurderinger av Medicus Oslo AS

Absolutely recommended

Lege: Inger Øverlie Skrevet

Visited for first pregnancy check with some concerns and she was absolutely wonderful. Took all the time I needed to see and explain about our baby. The clinic is also very new and comfortable. Will definitely come back.

Meget dyktig gynekolog

Lege: Inger Øverlie Skrevet

Gått til Dr Øverlie i mange år - alltid fått bra oppfølging og hjelp! God tid før og etter selve undersøkelsen. Alltid lyttende og gir gode råd.

Veldig kunnskapsrik, dyktig og lyttende!

Lege: Inger Øverlie Skrevet

Dr. Inger Øverlie er et flott menneske! Her føler man seg virkelig ivaretatt. Hun er superdyktig, kunnskapsrik og har en veldig behagelig væremåte. Topp lokaler og hyggelige medarbeidere. Anbefales virkelig!

Fantastisk dyktig

Lege: Inger Øverlie Skrevet

Svært dyktig, veldig proff, utrolig kunnskapsrik, man føler seg i de beste hender. Beste legen som jeg anbefaler på det varmeste.

Flink lege, flott klinikk

Lege: Anne Ragnhild Kjus Skomedal Skrevet

Rolig, sympatisk og flink lege som ga nok informasjon underveis, ga meg tid til å tenke igjennom mine alternativer og som gjennomførte undersøkelsene på en skånsom måte. Kan absolutt anbefale denne legen.