Logo for Medicus Oslo AS

Medicus Oslo AS

Logo for Medicus Oslo AS

Om

Vi er spesialister i gynekologi og assistert befruktning. Vi er også et av Norges mest erfarne senter innen klinisk forskning.

Siden 1997 har vi hjulpet kvinner og par til økt livskvalitet gjennom medisinsk ekspertise og mye omsorg.

Siste vurderinger av Medicus Oslo AS

Stødig og varm

Lege: Inger Øverlie Skrevet

Et nydelig menneske med faglig tyngde og varme som gjør at du som pasient føler deg ivaretatt, sett og tatt på alvor. For ei dame🔥

Trygg, faglig sterk, forståelsesfull

Lege: Inger Øverlie Skrevet

En fantastisk lege. Hun er trygg, varm og omsorgsfull, i tillegg til å være faglig sterk og svært dyktig.
Det er ikke noe gøy å være pasienter på en fertilitetsklinikk, vi var kjempestresset begge to. Men vi hadde faktisk en god opplevelse.
Fikk gode svar på alle spørsmål, og dro hjem med positive tanker.
Anbefales på det varmeste!

Varm, kunnskapsrik og trygg lege

Lege: Anne Ragnhild Kjus Skomedal Skrevet

Har gått til Anne-Ragnhild ifm. to svangerskap, og har følt meg veldig godt ivaretatt. Tar seg alltid god tid og har flere ganger strukket seg langt for å møte mine behov som pasient. Kan absolutt anbefales!

Kjempedyktig gynekolog

Lege: Anne Ragnhild Kjus Skomedal Skrevet

Jeg har vært på ultralyd undersøkelse hos Anne Ragnhild. Hun er veldig behaglig, rolig og ikke minst kunnskapsrik. Man føler seg veldig trygg og ivaretatt. Anbefales på det sterkeste!

Trygg, sympatisk og kunnskapsrik gynekolog!

Lege: Anne Ragnhild Kjus Skomedal Skrevet

Var hos Anne Ragnhild for gynekologisk undersøkelse med celleprøve og det var en utrolig god opplevelse. Hun var lyttende, kunnskapsrik og kom med gode råd. Hun gjorde en grundig undersøkelse og jeg kjente ikke at celleprøven ble tatt engang, hvor jeg tidligere har hatt store smerter ved samme undersøkelse. Kontoret var superfint og moderne, og damen i resepsjonen var også veldig hyggelig! Her kommer jeg gjerne tilbake :)