Om vurderingeneSiste vurderinger av Kirurgi Vest
Førsteklasses
Lege: Ekaterina M. Irgens SkrevetI forbindelse med Prostatakreft fikk jeg strålende oppfølging og gode råd både før og etter operasjon.
God tilgjengelighet og ikke minst oppfølging i tiden mellom konsultasjoner.
Fjerning av liten svulst i pannen
Lege: Ekaterina M. Irgens SkrevetVirker svært dyktig. God forklaring. Sår grodde raskt, ikke tegn til betennelse eller blødning, som vel betyr god jobb og gode rutinet.
Omtenksom,hyggelig og framfor alt Dyktig.
Lege: Ekaterina M. Irgens SkrevetVar og fekk utført Vasectomi.
Ringte å bestilte time fekk time nesten på dagen.
Fekk grundig og forstålig info om inngrepet over tlf og på e-post før oppmøte dagen (bur 4 timar frå klinikken).
Eg var litt smånervøs ved oppmøte, men det var det ingen grunn til. For maken til imøtekommende og dyktig lege har eg ikkje møtt.
Fekk grundig info om inngrep før,under og etter operasjon.
Raskt og grundig utført, ingen smerter under eller etter operasjon. Blei oppring dagen etter av legen(på ein lørdag).
Kan verkeleg anbefalast til andre.
(Er førøvrig rimelig på pris også)
Hyggelig og grundig
Lege: Ekaterina M. Irgens SkrevetFikk time på kort varsel, og på et tidspunkt som passet meg best, selv om det ble på sein ettermiddag. Grundig innføring i inngrepet og veldig hyggelig å snakke med. Inngrepet var raskt og smertefritt, og jeg ble forklart hva som skjedde hele veien. Dagen etter ble jeg kontaktet og hun lurte hvordan det gikk. Veldig godt fornøyd!
Fornøyd
Lege: Ekaterina M. Irgens SkrevetMeget hyggelig rask og god og tilbakemelding. Trygg og stabil. Vil anbefale henne til alle. Er kjempefornøyd