Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter
Grundig, enkel å snakke med og hjelpsom
Lege: Lene Berit Gaathaug SkrevetJeg er veldig fornøyd med Lene.
Føler hun tar meg seriøst og bruker tid. Hun virker genuint interessert.
Jeg leser det er mange som er negative i forhold til resepsjonen, jeg føler jeg alltid blir tatt seriøst. Man kan ringe for å motta tips og triks for selv-hjelp om det ikke er helt nødvendig med legetime. Jeg får ofte time på dagen om det er behov og jeg ringer tidlig.
Anbefales ikke
Lege: Eirik Knapskog SkrevetHva som kan bli bedre: Legen bør ha stabilt humør, så en slipper å grue seg i lang tid for å gå dit. Han bør også ta litt initiativ til å følge opp det som er gjort og avtalt tidligere, og informere om prøvesvar, etc. Det blir aldri tid til å ta opp det en ønsker og det tar lang tid å få ny time. Kanskje Knapskog har for mange pasienter? Ikke fornøyd.
Utrolig flink
Lege: Lene Berit Gaathaug SkrevetUtrolig flink lege, er meget fornøyd.Hun har fulgt meg opp og sendt meg videre til undersøkelser utrolig fort. Kan anbefales på det sterkeste :)
Very good doctor
Lege: Eirik Knapskog SkrevetVery good doctor he listens and does his best to find out what’s wrong highly recommended very understanding also.
Ivaretatt og trygg
Lege: Eirik Knapskog Skrevetkjenner meg ikke igjen i noen av de negative omtalene. greit de i resepsjonen kan være litt direkte, men de ikke ufine. og det kan jeg forstå, med tanke på jobben de har.
Dr. Knapskog syns jeg gjør en strålende jobb. Føler meg alltid trygg og ivaretatt. og får alltid hjelp til mine skavanker, enten om de lar seg rette på eller er kroniske... kommer aldri til å bytte lege!