P7 Legesenter AS

Prinsens gate 7 1530 Moss

Siste vurderinger av behandlere ved P7 Legesenter AS

Omsorgsfull og flink

Lege: Adnan Majeed Skrevet

Jeg har hatt Adnan siden han startet ved Møllebyen. Føler meg godt i varetatt. Han er dyktig og imøtekommende, henviser raskt videre ved behov, og svarer raskt på digital konsultasjon. Og så er han morsom å prate med. Anbefales!

Ikke god lege

Lege: Basharat Ali Skrevet

Jeg er særdeles ikke fornøyd med Ali Basharat.
Har hatt han som fastlege i nesten 5år, og har de 2 siste årene ventet på å bytte fastlege.

Det slår aldri feil, hver gang jeg kommer til time ser han ut som han ikke har sovet på 3 døgn, og han er overlegen og hører såvidt på hva jeg sier.

Jeg sitter alltid med følelsen av å være til bry i samtale med han, og at han vil ha meg ut så fort jeg kommer inn dørterskelen.

Jeg har gått igjennom ganske alvorlige traumer og har trengt en god fastlege, han har feilet her på alle punkter.

Han virker kunnskapsrik, og rent teknisk god ift kompetanse. Men han er ikke flink med mennesker.

Klinikken svarer nesten aldri på telefon, og virker å gi blaffen i åpningstidene sine. Jeg ønsker å få videresendt journal, men har nå prøvd å ringe gjentatte ganger 2 dager på rad uten svar.

Jeg har nå byttet fastlege, og jeg fraråder alle å velge Ali Basharat som sin fastlege.

Forståelsesfull og hjelpsom

Lege: Adnan Majeed Skrevet

Adnan er en flink og forståelsesfull lege som gjør det han kan for pasienten. Henviser raskt videre dersom det er nødvendig. Svarer på meldinger / ringer opp ganske fort.

Dersom han ikke er på jobb den dagen stiller hans hyggelige kollegaer opp også.

Lite seriøst

Lege: Basharat Ali Skrevet

Dårlig oppfølging og legen virker lite interessert i sin pasient situasjon.Dårlig på å gi beskjeder innad til hverandre, ( lege, sekretær) må ringe dem for å påminne om ting.

Ali Basharat er en lege på et meget, meget høyt nivå.

Lege: Basharat Ali Skrevet

Kan stole 100% på dr. Ali Basharat . Tar seg tid. Bryr seg om. Ser helheten. Trygt og godt å være pasient og pårørende hos dr Ali.