Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved P7 Legesenter AS
Sjarmerende
Lege: Adnan Majeed Skrevetopplever han som ærlig og sier ting ut hvis han ikke kan nok om dem. Hatt god opplevelser siste 2år.
Kan gjerne være litt mere tilgjengelig.
Fornøyd hititil. Anbefales.
Anbefaler IKKE denne legen.
Lege: Adnan Majeed SkrevetHar hatt Majeed Adnan som fast lege i ca.2 år. Jeg har dessverre mistet tillit til han.Tviler på hans kompetanse og stoler ikke på hans vurdering. Kastet bort tid og penger. Anbefaler ikke denne legen.
Dypt skuffende
Lege: Adnan Majeed Skrevetjeg sliter psykisk og fysisk, men må fortsatt vente på avklaring fra NAV fordi han ikke sender det de ber om. Og sier ting som ikke er sant.
Har byttet lege, men nye legen min har fortsatt ikke fått journalen min.
Hvis du sliter med psykiske lidelser, eller har en almentilstand som er fordi du er kvinne, anbefaler jeg ikke denne legen.
Trygg, tar seg tid
Lege: Basharat Ali SkrevetAli Basharat er en lege som tar seg god tid, og viser oppriktig omsorg. Er han usikker henviser han til spesialist. Jeg er fornøyd.
rigtig fastleg
Lege: Basharat Ali SkrevetEndelig en fastlege der har forstået difinasjonen på fastlege: EN LEGE DER INTERESSERE SIG FOR PATIENTEN, FORSTÅR AT LYTTE OG HAR TID.
efter 25 år med en kronisk sykkdom(og besøgt mange fastleger) er Ali den lege der har vist størst interesse for min sygdom, har til og med fulgt besøget op via telefonopkald. FLOTT