Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved P7 Legesenter AS
Verdens beste fastlege🙂
Lege: Umar Ishtiaq SkrevetSer du etter en lege som virkelig ser deg og er utrolig kunnskapsrik så er dette rette mannen🙂 kan ikke få skryti nok av han. Det her er virkelig en lege som er med menneske av natur og det syntes lang vei. Håper virkelig du aldri slutter og vil være fastlegen min for alltid🙂
Varm, imøtekommende og trygg!
Lege: Umar Ishtiaq SkrevetDette er absolutt den beste legen jeg har hatt, og jeg har hatt 11 leger før Umar! Han er en lege som tar deg seriøst, han møter deg med et sympatisk blikk og har alltid et fantastisk smil på lur! Sliter du psykisk, så er dette Moss beste fastlege! Uten Umar så hadde jeg ikke fått riktig hjelp! Han er nøye, presis og sier ting akkurat sånn som det er!
Kunnskapsrik, handlekraftig og hyggelig!
Lege: Umar Ishtiaq SkrevetEn fastlege som tar pasienten mer seriøst enn pasienten selv. Kunnskapsrik, handlekraftig og hyggelig. Anbefales på det varmeste!
En fastlege som ser og lytter til deg
Lege: Umar Ishtiaq SkrevetUmar har vært min fastlege siden april 2022 da han startet opp med praksisen.
En fastlege som tar deg.på alvor og lytter. Flink til å henvise/rekvirere videre til røntgen/MR etc...for videre undersøkelser om mistanke.
Med andre ord..en lege som tar pasienten på alvor.
Så jeg anbefaler Dr.Ishtiaq på det varmeste!
Trygg, vennlig og engasjert.
Lege: Umar Ishtiaq SkrevetHar brukt Umar siden han begynte som vikar i Moss.
Han har lest seg opp på journaler fra flere år tilbake. Oppmerksom, hyggelig og ærlig om min situasjon.
Anbefaler ham til alle jeg kjenner.