Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rjukan Legesenter
Totalt uintressert i pasienten
Lege: Patrick James Dunn SkrevetDunn ligger henslengt i stolen sin og ser mest på pc enn på pasienten. Han virker uintressert og lei. Det er stor mangel på empati hos Dunn. En ufølsom lege, som ikke ville komme på hjemmebesøk selv da en av hans pasienter hadde 41,5 i feber. Tatalt uansvarlig og uakseptabelt.
Meget dyktig
Lege: Robin Belaska SkrevetDette er en lege man føler seg virkelig bekvem hos. Han har god pasientomsorg i tillegg til faglig dyktighet.
Tommel opp!
Lege: Patrick James Dunn SkrevetMin kone og jeg er veldig fornøyd med fastlegen vår. Han er seriøs og faglig sterk, kan mye. Får alltid den hjelpen vi trenger å han er lett tilgjengelig. Lett å forstå til dansk og være, men snakker litt fort.
Helt ok!
Lege: Patrick James Dunn SkrevetHan lyter og er effektiv. Passer meg helt perfekt det.
Både og
Lege: Patrick James Dunn SkrevetHar vært hos denne legen 2 ganger - med min datter og søster. Den ene opplevelsen var veldig bra, dyktig lege som gjorde det han skulle. Den andre opplevelsen var mindre bra, han virket totalt uinteressert, giddet ikke sjekke henne engang..