Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rjukan Legesenter
Sympatisk og flink lege.
Lege: Robin Belaska SkrevetBlid og hyggelig lege som tar pasienter på alvor. Er faglig veldig dyktig, men også flink til å sende videre til spesialister etc der det er behov for det. Bruker god tid, og er flink til å informere. En tipp topp lege som jeg har stor tillit til.
Trygg og ivaretatt
Lege: Robin Belaska SkrevetFantastisk god lege! Tar seg god tid til pasientene sine og man føler seg veldig trygg og ivaretatt hos han.
Fantastisk
Lege: Robin Belaska SkrevetSuper fastlege som tar seg tid, lyttende og god humor. Faglig dyktig og flink med barn. Time samme dag, flotte damer i skranken. Fastlegen henviser raskt videre. Ringer for å få oppdatering ved benbrudd hos barn.
Fantastisk
Lege: Yang Xue SkrevetVerdens beste lege som virkelig tar deg på alvor og følger opp alt an kan når kontordamene klarer å gi beskjed videre til han. Det svikte ofte og legen for ikke til eller opp beskjeder.
Kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Yang Xue SkrevetBeste legen jeg har hatt! Hyggelig, stor mengde respekt, forståelsesfull, interresert i jobben, smart og behjelpelig. Første gang jeg har følt å bli sett, hørt og respektert av en lege. Anbefales virkelig.