Rjukan Legesenter

Storgata 16 3660 Rjukan

Siste vurderinger av behandlere ved Rjukan Legesenter

Meget god lege.

Lege: Sjur Widme Ohren Skrevet

Jeg synes legen er veldig dyktig og menneskelig. Han lytter til pasienten og er opptatt av pasientens beste. Han er den beste fastlege jeg har hatt. Han virker svært faglig dyktig og mine helseproblemer ble svært godt behandlet. Jeg følte meg straks friskere etterat jeg hadde vært hos ham.

Den beste legen jeg noen gang har hatt som fastlege

Lege: Robin Belaska Skrevet

Robin Belaska er en fantastisk god lege, som virkelig tar sine pasienter på alvor. Han har humoristisk sans, og man føler seg bekvem og godt ivaretatt. Håper han blir i Hvittingfoss lenge! 😊

Flink og handlekraftig lege

Lege: Patrick James Dunn Skrevet

Han er kanskje ikke av de mest snakkesalige legene, men han hører på hva du har å si. Så tar han tak i problemet og ordner opp enten ved å foreskrive behandling, medisiner eller å henvise til spesialist. Er ikke nettopp det en lege skal gjøre, fremfor og sitte og prate?

Ikke en lege etter min smak

Lege: Patrick James Dunn Skrevet

Ser ikke på deg (men derimot på pc-en), stiller heller ikke spørsmål og sitter å venter på at du skal begynne å snakke. Virker som om han har det travelt. Vil ikke anbefale denne legen.

Dyktig, tar virkelig tak i ting

Lege: Stein Helge Røsbekk Skrevet

Trivelig kar, men det viktigste er at ting skjer når det trengs. Ordna både time hos øyelege på Notodden å fiksa time til CT på Rjukan sjukehus samme dag som jeg hadde time hos han. Skal si det gikk fort i svingene :-)