Logo for Bærum Gynekolog

Logo for Bærum Gynekolog

Siste vurderinger av Bærum Gynekolog

Trygg,profesjonell og hyggelig

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Begynte å gå til Nahid etter anbefaling fra andre. Tidligere har jeg synes det har vært vondt å gjennomføre en GU. Nahid forklarte hva hun skulle gjøre og jeg følte meg trygg og undersøkelsen gjorde ikke vondt i det hele tatt. Hun er veldig dyktig, omtenksom og hyggelig. Vil anbefalle henne på det sterkeste!!

Trygg og utrolig dyktig

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Nahid er en fantastisk dyktig gynekolog, hun er rolig, kunnskapsrik, lyttende og veldig hyggelig. Jeg har gått hos Nahid i flere år, og etterhvert rekruttert både kollegaer og venner til henne også. Er du redd og engster deg for gynekolog-besøk, kan jeg anbefale Nahid på det varmeste, da hun har stor forståelse for slikt.

Trygg og engasjert gynekolog!

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Jeg dro til Dr. Nahid etter flere år med angst for å oppsøke gynekologer. Jeg har lenge vært plaget med en stor cyste i de ytre kjønnsleppene som følge av komplikasjon relatert til kjønnslemstelse. Dette har plaget meg psykisk og fått meg til å føle meg unormal nedentil.

Dr. Nahid var veldig empatisk og fikk meg til å føle meg godt ivaretatt under undersøkelsen. Hun tok nødvendige blodprøver og var ærlig med meg om at hun ikke hadde vært gjennom dette før. Hun henviste meg videre til vurdering og operasjon på sykehus.

Jeg har nå fått fjernet cysten og fått tilbake selvtilliten. Endelig kan jeg si at jeg ser «normal» ut nedentil. Jeg er evig takknemlig for at jeg oppsøkte henne og anbefaler henne på det sterkeste!

Jeg kommer definitivt tilbake!

Trygg og god gynekolog

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Nahid er en dyktig, varm og engasjert gynekolog. Man gruer seg aldri til undersøkelsen. Den utføres på en fin og skånsom måte. Du føler deg ivaretatt og trygg. Lokalene er fine og innbydende. Jeg anbefaler henne på det sterkeste og har anbefalt henne til flere. Alle har vært fornøyde. Jeg har hatt henne som min faste gynekolog i 7år. Hun er den beste! Ingen tvil!

Dyktig og trygg

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Jeg er nok ikke den eneste som misliker å gå til gynekologen, men etter at jeg byttet til Nahid gruer jeg meg ikke like mye lenger.