Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Maxis legesenter as
Flink lege, men..
Lege: Jelena Vucinic Stanojevic SkrevetGanske dyktig, vet hva hun gjør, og ganske god å snakke med. Men hun viser lite sympati ovenfor pasienter som er overvektig, noe som kunne blitt bedre.
Anbefaler!
Lege: Helene Brown Samuelsen SkrevetHelene ser deg, lytter til deg og har tid til deg. Det er alltid betryggende å spørre ho om ting og tang og ha ein god dialog. Det at ho er ung er veldig positivt for meg, ho har driven i seg, som mange andre leger mangler. Veldig glad for at eg har Helene som fastlege! 10/10 😊
Gruet meg til legetimen
Lege: Helene Brown Samuelsen SkrevetJeg hadde Samuelsen som lege. Hun viste ikke medfølelse, var kronglete å snakke med, og gjorde ikke mer enn hun absolutt måtte - og dette med en dårlig holdning. De tingene jeg trengte legen min til å hjelpe meg med, ble vanskelige å få hjelp til, grunnet hennes åpenbare irritasjon i vårt samarbeid. Jeg gledet meg til månedsskifte da jeg kunne bytte lege, og faktisk få den hjelpen jeg opprinnelig trengte.
Dyktig lege
Lege: Jelena Vucinic Stanojevic SkrevetKan trygt anbefale Jelena som fastlege. Hun tar seg god tid til å lytte og forklare. Flink til å følge opp i etterkant hvis nødvendig.
Trygg og ivaretatt
Lege: Helene Brown Samuelsen SkrevetEn lege som lytter til pasienten og er grundig. Hun er veldig hyggelig å prate med. Jeg er veldig fornøyd med Helene som lege.