Om vurderingeneSiste vurderinger av Bergen Spesialistsenter, avdeling gynekologi
Null forståelse
Lege: Ingeborg Bøe Engelsen SkrevetVirker som gynekologen ikke er noe interessert i å se pasienten sin eller ivareta dems behov eller vise noe form for forståelse. Selve undersøkelsen varte i underkant av 10 minutter hvor hun hadde konstantert med at alt var helt «fint og normalt» til tross for plager jeg har slitt med i flere år. Satt igjen med flere spørsmål enn svar, følte at jeg ble hverken sett eller hørt, og ble ikke møtt med noe form for empati. Ikke noe god opplevelse, styr unna.
Anbefales!
Lege: Yngvild Skåtun Hannestad SkrevetEn trygg og faglig dyktig lege. Jeg følte meg sett og hørt under hele besøket. Rolig og effektiv. Anbefales på det varmeste. Jeg kjente ingen ting, og det hele var over mye raskere enn jeg hadde trodd. Svarte grundig på spørsmål jeg hadde.
Faglig flink, ikke så flink med folk.
Lege: Yngvild Skåtun Hannestad SkrevetEr dyktig og kunnskapsrik, gjør det som skal gjøres på en rask og effektiv måte. Dessverre mangler det en del på det medmenneskelige. Virker kald og lite interessert i pasienten. Ikke noe smil eller varme å spore. Om man er trygg på seg selv, og bare ønsker undersøkelsen rask gjort, feks få satt inn en spiral, er det helt ok. Er man usikker og trenger ekstra støtte, ville jeg valgt noen andre...
Sur og gretten
Lege: Yngvild Skåtun Hannestad SkrevetHun var veldig uforstående til at jeg fikk veldig vondt av undersøkelsen.. i tillegg var hun frekk og.. jeg gikk der i fra i tårer og var veldig veldig lei meg over måten hun behandlet meg på i en veldig vond og sårbar situasjon.
Jeg kommer aldri gå tilbake til hun igjen.
Dårlig kommunikasjon og mangel på respekt
Lege: Maria Barøy Ræder SkrevetJeg pleier vanligvis aldri å legge inn klager på lege besøk men i dag opplevde jeg å ikke bli tatt på alvor, og selve undersøkelsen ble gjort så raskt at jeg knapt holdt følge, det virket som at hun ville ha meg ut derfra så fort som mulig, spørsmålene jeg stilte og det jeg lurte på ble bare avfeiet med at det ville gå over eller at det var bare normalt. Jeg satt igjen med en utrolig dårlig følelse, og fikk ingenting ut av denne timen. - 20 år gammel jente