Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rindal Legekontor
God lege
Lege: Agnethe Halgunset SkrevetFøler jeg blir tatt alvorlig.Lytter til hva jeg sier og hva jeg mener.Blir videresendt til spesialist,MR eller sykehus.Gir tilbakemelding og følger opp.Er interessert i pasienten som menneske.Første legen jeg har tillit til.
Ha.. Ha.. Ha
Lege: Halina Irlina SkrevetMinimum anstrengelser i timen. Ordknapp og bastant.. Rett fra læreboka og har ikke sosiale antenner. Kommunikasjon er dårlig pga språk hemming.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Mari Waagaard Wold SkrevetMari er en fantastisk lege, hun er den beste legen jeg har hatt! Hun er veldig rolig og trygg. Setter seg godt inn i sykdommer/ problemer. Følger også opp ting du har vært der for tidligere. Er flink til å henvise hvis noe er uklart. Ser helheten og tar seg tid til en samtale. Møter deg like godt hver gang, selv om du har vært der mye i perioder av ulike grunner. Kan anbefale henne som fastlege.
ser ikke pasienten
Lege: Agnethe Halgunset SkrevetSer ikke pasienten, og forstår ikke forskjellen mellom teoretiske kunnskaper og hvordan sykdom er i virkeligheten. Er alt for opphengt i det teoretiske
Fantastisk lege!
Lege: Mari Waagaard Wold SkrevetDette er en lege som tar seg tid til både pasientens bekymringer fysisk og psykisk. Jeg føler hun setter seg godt inn i saker og tar seg tid til gode samtaler når det er nødvendig. Flink lege!