Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Doktor
Grei lege til de hverdagslige problem
Lege: Carine Hyll SkrevetJeg opplever denne legen som hyggelig effektiv, praktisk og grei, imøtekommende, og ordner kjapt det som trengs, uten noe dilldall.
Men når jeg plutselig måtte hanskes med en alvorlig diagnose, var det lite støtte å få. Det tok først og fremst alt for lang tid å bli henvist, som gjorde at sykdommen utviklet seg mer. Hun dukket ikke opp da sykehuset innkalte til møte, og tok ikke kontakt med meg i ettertid for å høre hvordan det gikk eller rett og slett bare vise at hun var der i en tøff sykdomstid. Av en fastlege som skal være min primære helsekontakt forventer jeg noe mer!
Legekontoret er ellers veldig greit å forholde seg til, man får kjapt time når det trengs.
Uengasjert
Lege: Carine Hyll SkrevetJeg er dessverre ikke fornøyd med Carine Hyll. Hun virker uengasjert i meg og mine problemer, slik at jeg nesten føler meg til hun er så absolutt en hyggelig dame, men som lege er jeg ikke imponert, dessverre.
Vil ikke gå til denne legen igjen
Lege: Carine Hyll SkrevetSnakket på en nedverdigende måte, tok ikke problemene seriøst, og ville ikke henvise videre til sesialiserende fagpersonell.
Verdens beste fastlege
Lege: Carine Hyll SkrevetHar Carine som fastlege for meg og barna mine, utrolig profersonell.
Virker grundig og bra
Lege: Carine Hyll SkrevetFlink til å lytte til pasienten (eldre dame) og pårørende.
Tar heller feil på den sikre siden enn å risikere å overse noe, det har vist seg å være lurt.