Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Doktor
verdens beste lege
Lege: Hedda Skjolde Fiske SkrevetAlt, absolutt alt er trygt og beroligende med henne. Hun er kjempeblid Takk skal du ha for innsatsen din på legekontoret.
Lyttende og direkte
Lege: Aaste Kaasa SkrevetAaste fremstår som en lyttende og direkte lege. Hun stiller de rette spørsmålene uten at det føles påtrengende eller moraliserende på noen måte.
Dyktig og populær lege
Lege: Petter Olberg SkrevetVeldig dyktig lege. Forståelsesfull, vet hva han prater om, flink til å foreslå løsninger, lytter og har oversikt over alt fra underlivsplager til idrettsskader. Bare synd de som jobber som helsesekretærer på Din Doktor er sure som sitroner.
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Carine Hyll SkrevetCarine er en lege som jeg føler tar meg på alvor. Hun er interessert i å finne ut av hva som feiler meg, og flink til å si ifra når det ikke er noe å bry seg om. Hun er veldig god til å gi ordentlig informasjon, og gir inntrykk av at hun vil gjøre jobben sin ordentlig. Det eneste som kan være å utsette på henne er at hun er opptatt av å ikke bruke for lang tid. Positivt for de som venter i kø, men kan virke litt avvisende på deg som sitter i samtale.
En særdeles god lege
Lege: Arnfinn Nordstrand SkrevetMeget god til å lytte, og villig til å sjekke ut ting.
Løst alvorlige problemer andre leger ikke klarte på 20 år