Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Villaveien legesenter
Trygt
Lege: Anders Klokk Fløter SkrevetBeste lege ever Han tar pasientene sine seriøs han ordner opp med engang noe som virkelig haster
Hadde aldri bytte vekk han
For slik dom han finnes sjelden
Dårlig samarbeid
Lege: Helga Mathilde Nylenna Kollerøs SkrevetOpplever lite oppfølging, dårlig tilbakemelding etter henvisninger etc. Jeg blir usikker på hvem skal gjøre hva. Kan skyldes dårlig kjemi, noe jeg prøver å rette på.
Oppsummert har jeg inntrykk av en lite empatisk lege som har for mange aktiviteter utenom fastlege-tjenesten. I halvparten av mine legebesøk møter jeg en vikar som i de fleste tilfellene er en turnuskandidat. Da blir det lite kontinuitet i samarbeidet lege/pasient (kunde).
Omsorgful og dyktig lege
Lege: Helga Mathilde Nylenna Kollerøs SkrevetVeldig fornøyd med Helge. Sikrer pasienten hennes om riktig behandling. Hun er veldig flink å sørge for at jeg kommer raskest med behandlingen som hun anbefaler. Føler at hun tar være på meg og viser omsorg.
Flink når hun har tid
Lege: Helga Mathilde Nylenna Kollerøs SkrevetDessverre veldig dårlige opplevelser med denne legen når det kommer til å få time selv når det er akutt. Dårlig kommunikasjon og veldig lite tid til å se pasientene sine. men når du først virkelig krever tiden så er hun dyktig, men når man er syk er ikke alltid energien der til at man som pasient orker å kreve oppfølgingen.
En god lege
Lege: Cecilie Margrethe Jørgensen SkrevetMeget fornøyd, tar deg god tid, kunnskaprik som en forventer en god lege skal være!
Anbefaler ho på det sterkeste