Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Villaveien legesenter
Omsorgsfull, nøye, henviser, lyttende, god hukommelse,
Lege: Cecilie Margrethe Jørgensen SkrevetI mine øyne er hun verdens beste lege! Hun tar seg alltid god tid, og får igang henvisninger på flekken. Er nøye, bryr segfra hjertet, er direkte og ærlig med meg, gir meg riktig type press og mengde som gir meg en heller positiv utvikling enn negativ. Alltid der for meg! Aldri klart å være der jeg er idag uten henne! Evig takknemlig!
Recommended
Lege: Anders Klokk Fløter SkrevetNever had any problems whit Dr.Anders he's really a great doctor whit passion for he's work and for his patients. Allways positive and helpful.
Super oppfølging
Lege: Cecilie Margrethe Jørgensen SkrevetAldri opplevd slik oppfølging og seriøsitet! Anbefales. Tar seg tid, virker interessert i mitt beste.
Fantastisk lege.
Lege: Cecilie Margrethe Jørgensen SkrevetFlott legekontor, hyggelige og flinke helsesekretærer. Føler meg bestandig godt ivaretatt.
Det er noe ventetid på time men det er det hos alle leger i Spydeberg.
Føler på ingen måte at hun har dårlig tid når jeg er inne hos henne.
Dårlig lege
Lege: Cecilie Margrethe Jørgensen SkrevetHun tror ikke på deg hvis du sier hvor smertene dine er. Hun må absolutt rette på deg hvis du feks sier det kjenner ut som det, så får man et frekt svar tilbake.