Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dr Randersgate Legesenter
Kjempedyktig
Lege: Ivan Vlaovic SkrevetForståelsesfull og flink. Følger opp alt han skal kjemperaskt og er veldig behjelpelig med alt. Veldig fornøyd med denne legen :)
Hyggelig, men glemsom
Lege: Ole Kristen Karlsrud SkrevetDoktor Karlsrud er svært hyggelig, han er lett å snakke med og det virker som han lytter til det jeg har å si. Dessverre er han veldig utilgjengelig, og man må beregne en del ventetid før man får time og også på legekontoret. Han virker også litt glemsom, da han glemte å informere meg om blodprøven min, og deretter glemte å sende meg e-resept.
Veldig god lege!
Lege: Ole Kristen Karlsrud SkrevetJeg byttet til Ole og har fått masse hjelp og han lytter, tar problemer / sykdommer seriøst. Anbefaler virkelig denne legen :)
Udregelig
Lege: Ole Kristen Karlsrud SkrevetBytta til han for noen uker siden og kan ikke si at jeg fikk noe godt førsteinntrykk. Han hjelper heller ikke med problemer jeg sliter med.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Ivan Vlaovic SkrevetEn lege som tar seg tid til å lytte på meg og han tar alle mine bekymringer på alvor. Han er en god veileder og gir meg masse oppmuntring. Han gjør en skikkelig jobb og er en lege som vet hvordan man behandler en pasient på en god måte.