Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legenmin.no AS,Skoleveien Legekontor
En meget god lege
Lege: Gaute Nicolai Christensen SkrevetEn faglig meget oppdatert lege. Er relativt god til å lytte, men kan av og til bruke mer tid på skjermen enn på pasienten. Eneste minus er at jeg aldri har kommet inn til avtalt tid - som enten betyr at han tar inn for mange, eller bruker (for) lang tid på hver pasient (noe som ikke trenger å være negativt).
den beste legen jeg har hatt
Lege: Gaute Nicolai Christensen Skrevetjeg er veldig fornøyd med han da han tar pasientene på alvår , en veldig god fastlege en sånn skal du lete lenge etter
Helt grei
Lege: Gaute Nicolai Christensen SkrevetKorte åpningstider og må ofte sitte å vente lenge, ellers helt ok
Tilfredsstiller det en kan forvente av en fastlege
Lege: Gaute Nicolai Christensen SkrevetOmsorgsfull oppfølging. Effektiv, god orden og velorganisert og er rask med resepter og henvisninger. Kan virke vel rask med å trekke konklusjoner, men lytter. Virker faglig godt oppdatert.
Den beste legen jeg har hatt...
Lege: Gaute Nicolai Christensen SkrevetHan, hører,lytter og undersøker,sender en videre med en gang det trengs.....