Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vinterbro Legesenter
Den grundige behagelige legen
Lege: Audun Zapffe SkrevetHører hva man har på hjertet.tar deg alvorlig,flink til følge opp og gi tilbakemelding prøver.hyggelig sykesøster som er behagelig.av og til litt venting på timen..
Svært fornøyd med fastlegen:-)
Lege: Tore Olai Høghjelle SkrevetHar hatt han som lege i 23 år. Han er dyktig, og tar sykdom/problemstillinger med største alvorlighet.
Meget lite hyggelig
Lege: Tore Olai Høghjelle SkrevetDårlig tid, tar deg ikke seriøst selv om du er bekymret. Jeg og hele familien byttet fastlege. Styr unna.
Ikke fornøyd
Lege: Tore Olai Høghjelle SkrevetHar det alltid travelt liten tid til å lytte, og blir ofte sur hvis han får for mange spørsmål eller kommer med ett tilleggs spørsmål. Viser liten interesse for pasient. Roter mye med datoer og sjekker sjelden tidligere pasient journal. Som pasient for du en følelse av att du er en pest å plage. Vurderer seriøst å bytte til annen fastlege.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Audun Zapffe SkrevetHar hatt Zappfe som lege en god stund nå. Dessverre måtte jeg bytte pga flytting. Den beste legen jeg har hatt. Han lytter alltid og er svært hjelpsom. Tar meg alltid seriøst, noe jeg har savnet hos leger tidligere. Dessverre vanskelig å komme gjennom på tlf, men får som regel raskt svar på sms. Ikke helt fornøyd med åpningstidene, men vil allikevel anbefale han som lege på det sterkeste!