Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ås Legekontor Lege Angelica Scorpios
Skulle ønske det var bedre...
Lege: Angelica Edita Scorpios SkrevetAngelica er kjempe snill og altid hyggelig. Men hun er også altid stresset, og har som regel veldig dårlig tid med å få timen unnagjort.
Jeg har nå hatt henne som fastlege i 1. år, men hver gang jeg har hatt time hos henne har det blitt noe surr som har gjort til at jeg får 1 min av hennes tid, til å stille ett spørsmål før jeg blir "jaget" ut døra. Det går fort i svingende, og vanskelig å holde med på hva som foregår.
Hun kunne godt å tatt seg litt mer tid til å høre på pasientene og hun kan selv informere bedre om hva som foregår, hva de skal gjøre og hvordan ulike prosesser foregår. Det er jo ikke alle som vet hvordan man skal ta ulike tester, noe som uten informasjon kan skape mye usikkerhet og mistillit.
Heldigvis kompenserer hun med bedre pris.
Sen men god
Lege: Angelica Edita Scorpios SkrevetOfte lang ventetid, og få ledige timer. Kontoret og venterommet er trangt og rotete. Prioriterer små barn når det er behov, veldig bra!
Hun tar seg tid til pasienten, og engasjerer seg i hele helsesituasjonen. Omsorgsfull og grundig, selv om det kan virke litt usystematisk...
Blid og hyggelig.
Lege: Angelica Edita Scorpios SkrevetFryktelig rotete kontor som ikke innbyr til god behandling. Venterommet er og meget lite. Vanskelig tilgjengelig lege som har meget fulle timelister, spes på dager med legevakt. Må regne med å vente en times tid da.
alt for lang venting
Lege: Angelica Edita Scorpios SkrevetAlt for lang venting. fikk alvorlig utbrudd av elveblest/ allergi reaksjon, som jeg forklarte til resepsjonisten. trengte time raskt men fikk beskjed at de hadde ikke noe ledig før om 20 dager ! Prøvde å forklare situasjonen igjen men da fikk jeg beskjed å bytte til en annen fast lege hvis ikke jeg klarer å vente !
Synes at resepsjonisten kunne ha vært litt mer ydmyk men uansett jeg synes 20 dager er alt for lenge å vente .
Ikke fornøyd
Lege: Angelica Edita Scorpios SkrevetJeg prøvde å ringe for å avtale tid for legetime, men fikk ikke svar og ble heller ikke oppringt. Fikk etter et par dager en SMS (!) hvor hun skrev at hun så at jeg hadde ringt. Forklarte situasjonen min og fikk etter mange timer en melding tilbake med mange skrivefeil og en generelt uprofesjonell tone. Valgte allikevel å svare, og fikk enda en gang en like useriøs melding tilbake. Jeg turte rett og slett ikke å gå dit da inntrykket jeg fikk av henne var så useriøst, og da hun etter at jeg enda en gang prøvde å ringe ikke tok telefonen eller ringte tilbake.