Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frogner Medisinske Institutt DA
Empatisk og lyttende.
Lege: Samer Kumar Kiblawi SkrevetSamer er en meget empatisk og hyggelig lege. Han gjør det lille ekstra, tar seg alltid tid til å lytte og stille de riktige spørsmålene. Jeg føler meg hørt, og har 100% tillit til min fastlege. Han tar meg alltid på alvor, og er løsningsorientert.
Takket være Samer - har jeg fått en ny mulighet i mitt yrkesliv. Jeg vil alltid være takknemmelig for dette, da han utelukkende har vært på min side og stått på for at jeg er der jeg er i dag.
På bakgrunn av Samer som person og lege kan jeg anbefale han til alle som ønsker å bytte fastlege.
Etter å ha hatt noen konsultasjoner med Samer - er det nesten som å møte en kamerat for kaffe. Rett og slett fordi han bryr seg og er meget medmenneskelig.
Utrolig blid, hyggelig , varm og forklarende
Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi SkrevetBle møtt med hyggelig og varm velkomst. Etter jeg forklarte mine klager så forklarte hun detaljert i ett språk JEG skjønte.
Pratet meg meg i en troverdig tone som fikk meg til å stole på henne.
En fantastisk lege som har gitt meg en følelse at her er jeg velkommen og at hun er der for meg.
Kommer aldig til å bytte lege for her blir jeg lyttet på.
Anbefalles sterkt.
nei
Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi Skrevethar konsultert legen om veldig hoste, fikk beskjed om at jeg måtte slutte å røyke, etter 3 uker fikk jeg brev om at jeg hadde kikhoste, men nå er det for sent å få behandling.... hun hadde visstnok forsøkt å ringe, min mobil viser ingen tapte anrop.
neste gang, smerter i fot, dette er visst også relatert til røyking iflg. lege, det er relativt skjelden jeg røyker med foten, foten er etter et drøyt år fremdeles ikke bra. det skal nevnes at jeg fikk noe hjelp og lindring fra Gallus Og Plesner på Strømmen, men problemet er fremdeles ikke løst.
siste gang manglende stemme grunnet luftveisinfeksjon iflg. første lege, fikk hostesaft, uke 2 skyldes dette utvilsomt røyking, sitter nå å lurer på hva som hender i uke 3.
min vurdering av legen er mangler empati, mangler forståelse og mangler all kompetanse en lege skal ha,
har byttet fastlege
vil ikke gi en stjerne til vurdering!
Ikke anbefalt
Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi SkrevetMeget flink til å forholde seg til fysiske plager, men tar seg liten tid til å undersøke grundig om det skulle være snakk om noe utenom A4-plager. Jeg har slitt alvorlig psykisk og det ble forverret etter behandlingen jeg mottok av denne legen. Hun bagatelliserte problemet kraftig og hørte ikke på det jeg hadde å si. Dette opplevdes veldig vondt og nedverdigende og det var vanskelig å måtte finne ut av alt på egenhånd uten støtte fra noe hold.
Hold dere unna.
Min beste fastlege noensinne
Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi SkrevetNidhi Kumar er både svært hyggelig, profesjonell og dyktig. Har aldri hatt en fastlege som er så nøyaktig og forståelsesfull som henne. Ved konsultasjoner hos henne blir jeg ivaretatt på den beste måten. Legekontoret er som alle andre legekontorer til tider svært hektisk men for det så opplever jeg den beste servicen. Nidhi Kumar kan sterkt anbefales!!!