Frogner Medisinske Institutt DA

Duevegen 5 2016 Frogner

Siste vurderinger av behandlere ved Frogner Medisinske Institutt DA

Takk men nei takk

Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi Skrevet

Blir møtt med at man MÅ ta av seg på bena.. noe som er særdeles uhygienisk på et legekontor. Etter klage til kommuneoverlegen dukket det opp noen plastikk sandaler man kan låne.. kun til voksene. Man får heller ikke lov å ta med barnevogn inn, uansett om man er nyoperert og ikke kan bære. Snakker nedlatende og belærende til mennesker når man er uenige med henne.
Rett og slett på grensen til frekk.
Alltid forsinket minimum 30 min, men også godt opp mot 1 time.
Uansett hvor alvorlig det er får man time 2-3 uker frem i tid. Sekretæren spør ikke engang hva timen gjelder før helt på slutten av samtalen når hun allerede har gitt time. Dette var bedre når Morten jobbet der. Han var super flink og kunnskapsrik. Flink å sette opp timer etter alvorlighetsgraden. De henviser gjerne til legevakten i åpningstiden, da dem ikke har tid eller mulighet. Noe dem strengt tatt ikke skal gjøre.

Flink lege, men nærmest utilgjengelig

Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi Skrevet

Har opplevd at min legetime blir avlyst én time i forveien flere ganger på rad. Når du først treffer henne, er inntrykket positivt, men legetimer blir avlyst gang på gang, selv om jeg har ventet over 10 dager. Ventetiden på kontoret er forøvrig alltid 30 minutter+ Jeg må derfor bytte fastlege - det er rett og slett uprofesjonell behandling.

Trygg,seriøs,profesjonelle

Lege: Rifat Preljevic Skrevet

Fantastisk good personlighet,lytter godt å har full forståelse for sine pasienter.er opptatt med å hjelpe å viser engasjemeng, sympati og empati

Vet best, tror hun

Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi Skrevet

Virker åvenpå, sier at ting er slik og slik. Om hun blir konfrontert med at andre leger sier noe annet blir hun sur. Hun tar gjerne deler av konsultasjonen ute i venterommet også slik at andre får høre prøvesvar, tar seg ikke tid til å ta pasienten inn igjen. Nei anbefaler ingen henne.
Dessuten sitter ofte sekretærene med luken oppe mens de prater i telefon, og prater på en slik måte at hele Frogner får vite hva andre ringer for ved å gjenta pasientens fødselsdato høyt osv. Ikke gode holdninger generelt hos Frogner medisinske. Ingen av mine barn eller jeg skal dit igjen.

Bedreviter’n

Lege: Shelly Nidhi Kumar-Kiblawi Skrevet

Hun er rask og effektiv. I begynnelsen virket hun grei og hyggelig. Har alltid hatt problemer med å nå fram til henne da hun har en «jeg vet bedre» holdning. Har fått rask og god hjelp fra begynnelsen til å ikke få hjelp i det heletatt. Føler at jeg ikke blir hørt eller sett. Mangler empati og forståelse.

Har også opplevd at dem ringer samme dag og sier legen er syk. Er veldig vanskelig å få time på dagen og må vente i flere uker før man får time.

Gikk fra en fornøyd pasient til en som er svært misfornøyd.

Nå bytter jeg fastlege!!!