Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjørkelangen Medisinske Senter
Flink, men..
Lege: Ambroise Eloundou Omgba SkrevetHan er flink til å henvise videre og hjelpe deg med å forklare godt om diagnoser. Men hos meg funker det ikke om legen ikke har forståelse for psykisk helse. Ellers flink.
Kunnskapsrik
Lege: Ambroise Eloundou Omgba SkrevetBryr seg om pasienten. Stiller nøyaktige diagnoser. Tar deg alvorlig og sender deg videre når det er nødvendig. Godt humør og tar seg tid til pasienten!
Hyggelig og flink lege.
Lege: Ambroise Eloundou Omgba SkrevetGikk dit med min datter som er autist. En svært god opplevelse - noe helt annet enn jeg/vi har hatt til nå. Veldig takknemlig for hvordan hun og jeg ble møtt og tatt imot, og det praktiske tilbudet og hjelpen hun fikk.
Beste legen!
Lege: Astrid Doris Figger SkrevetJeg har hatt henne som fastlege i ca 20år, siden jeg var barn, og er så lei for å måtte bytte nå pga flytting. Har alltid vært fornøyd med henne. Hun lytter, er kunnskapsrik, gjør alt hun kan, henviser om nødvendig, er nøye, følger opp i ettertid, tar seg tid og er punktlig. Hun er hyggelig og jeg føler meg godt ivaretatt.
Anbefales på det sterkeste!
Godt inntrykk med en gang, men det var det.
Lege: Stein Lasse Christensen SkrevetDette er den legen jeg har hatt som ikke bryr seg. Jeg er i en krise nå da min kone er svert syk og han gir ikke en lyd fra seg. Dette er en ting legen burde ta alvorlig men nei. Hører ikke noe fra ham etter flere tlf. så nå er det nok. Bytter ved første anledning