Storgata Legesenter

• Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Storgata Legesenter

Ikke som forventet

Lege: Pål-Jeroen Husby Skrevet

Kan forstå de positive tilbakemeldingene her, hvis pasient kun har vært her 1 eller 2 ganger for enkle ting som ikke krever legehjelp utover mer vanlige situasjoner eks kun behov for én spesifikk medisin. Han bukket til og med ved første konsultasjon.

Etterhvert som Husby ble litt utfordret med gjentagende besøk grunnet vanskelig situasjon, opplevde jeg dessverre en motvillig og utålmodig lege som til tider tok seg selv litt for høytidelig og etterhvert viste lite forståelse og sympati for de mindre typiske problemstillingene. Dette påvirket også min oppfølging negativt. Så ille at selv ikke enkel henvisning fra Husby ble godkjent m.m...

Slik tilbakemelding tar jeg svært alvorlig. Ta gjerne direkte kontakt med meg om det fortsatt er noe jeg kan bistå med. Beste hilsen Pål J Husby

Besvart av Pål-Jeroen Husby

Kunnskapsrik og lyttende

Lege: Pål-Jeroen Husby Skrevet

Oser trygghet og kompetanse. Viser genuin interesse for meg som pasient ved hvert besøk. Alltid rolig og effektiv

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Pål-Jeroen Husby Skrevet

Jeg var uten fastlege pga. flytting. Husby hadde nettopp blitt fastlege. Et lykketreff at jeg valgte han. Lytter til hva jeg sier, og gir meg tillit til hans valg.

Fantastisk lege!

Lege: Pål-Jeroen Husby Skrevet

Gjennom jobb har jeg vært innom stort sett alle legekontorene i hele Lillestrøm kommune. Det finnes ingen som er som Pål! Han er ekstremt kunnskapsrik, og engasjert i sine pasienter. Man føler seg trygg på at han følger en opp, og han tar seg god tid selv i en hektisk hverdag. For en fyr!

Imøtekommende, trygg og flink!

Lege: Pål-Jeroen Husby Skrevet

Jeg har hatt flere forskjellige fastleger opp gjennom årene, men ingen i nærheten av så bra som Pål! Uavhengig av bakgrunnen til hvorfor du tar kontakt, møter han deg alltid med et smil, en smittende ro og masse kunnskap. Det er alltid hjelp å få, og man føler man både blir sett og hørt. Humor har han også! Ser det er flere på venteliste,- beklager... men det vil dessverre bli en meget lang ventetid. Kan ikke skjønne hvorfor noen skulle byttet vekk Pål som fastlege!