Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strømmen Torg Legekontor
Umulig å få tak i.
Lege: Ba-Tong Ly SkrevetHar forsøkt å ringe Ba Tong Ly, som er min fastlege, flere ganger i uken i snart 1 mnd. Uten å få snakket med noen..
Tar ikke telefonen
Lege: Ba-Tong Ly SkrevetHar prøvd å ringe 63 81 42 08 siden august men kommer ikke igjennom. Skulle gjerne visst om et alternativ nr eller mailadresse
Trygg, snill og behjelpelig
Lege: Ba-Tong Ly SkrevetBa Tong Ly har vært fastlegen min i 20 år, og jeg går for 20 til. Han følger alltid opp og gir meg henvisning hvis det er behov for det. Helsesykepleieren/sekretæren er også meget hyggelig og imøtekommende.
Flink og hyggelig fastlege.
Lege: Ba-Tong Ly SkrevetEr hele fam. fastlege, og er dyktig, flink, behagelig og hyggelig. Ikke legen du velger hvis du bare er ute etter sykemelding - det synes jeg er flott! Legesekretæren er også imøtekommende og hyggelig. Er ikke på "HelseRespons", og det burde alle leger være. Svært enkelt å bestille resepter og time der.
Meget effektiv og behagelig
Lege: Ba-Tong Ly SkrevetFår alltid time i løpet av ett par dager.
Oppriktig og velmenende. Han gjør også mindre inngrep selv , samt alternativ behandling som nåler.
Sekretæren hans er en meget hyggelig dame. Ingen problemer med å bli henvist til spesialist.
Denne legen kan anbefales.