Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mariadasan Legekontor
Skuffet
Lege: Kingsley Mariadasan SkrevetVar tidligere veldig fornøyd med han, men når jeg føler han er mer opptatt av å ha rett og å gjøre det på sin måte enn å lytte til pasient og eksperter, så er det nok for min del.
Distrahert og fraværende
Lege: Kingsley Mariadasan SkrevetVirker distrahert og får ikke fulgt opp prøvesvar eller hørt tilstrekkelig på pasienten. Man må som pasient holde i trådene og sjekke opp resultater hos Fürst. Kan dessverre ikke anbefale han som fastlege.
Litt uerfaren
Lege: Yvonne Lydia Mariadasan SkrevetVeldig hyggelig, men når man er syk er man avhengig av å ha en lege som ønsker å finne ut av hva som feiler en. Så meg nødt til å bytte lege.
Verdens beste
Lege: Yvonne Lydia Mariadasan SkrevetEn super evne til å se pasienten. Hun er direkte, forståelsesfull og proff.
Hun tar alt på alvor, og jeg føler meg alltid godt ivaretatt!
Anbefales!
Beste fastlege
Lege: Kingsley Mariadasan SkrevetMå igjen berømme dette legekontoret. Har
vært pasient hos Dr. Kingsley i ca 3 år nå,og da han i tillegg stilte opp på en lørdag for å vaksinere noen av sine pasienter i utsatt gruppe pga Covid 19, ja, det tror jeg ikke mange andre ville ha gjort.I løpet av den obligatoriske ventetid 20 minutter etter vaksinasjon, var han ute flere ganger for å sjekke om at vi( 2-3) pasientene hadde det bra.Tusen takk.