Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nannestad Legesenter AS
God oppfølging
Lege: Seyed Mohsen Miryahyaei SkrevetAlltid beste oppfølging, har beholdt fastlegen selv om jeg har flyttet ut av kommunen. beste fastlege jeg har hatt
Grundig
Lege: Seyed Mohsen Miryahyaei SkrevetLytter, spør, undersøker, henviser videre ved behov. Følger opp. Tilgjengelig, hyggelig, ser deg som pasient.
Ikke fornøyd
Lege: Bilawel Hanif SkrevetJeg vil gjerne uttrykke min bekymring angående min opplevelse med legen og vikaren Fatima Khushi Bilawal. Dessverre har jeg lagt merke til at hverken legen eller vikaren viser god faglig kompetanse eller høflighet i kommunikasjonen. Det virker som de ikke lytter til bekymringene mine eller tar dem på alvor, noe som er svært viktig for meg som pasient. Jeg er ikke tilfreds med den behandlingen jeg har mottatt fra verken Bilawal eller Fatima, og jeg håper denne tilbakemeldingen kan bli tatt til etterretning for fremtidige pasienter.
Trygg og imøtekommende
Lege: Kine Haugerud Røtterud SkrevetVeldig fornøyd med Kine, både når det gjelder min datter og meg. Lytter, finner løsninger og er effektiv. Føler alltid at jeg blir tatt på alvor og sett når vi er hos henne.
Dyktig og lytter til deg
Lege: Thusanth Sivapathasundaram SkrevetSå fornøyd med fastlegen min.
Så synd han slutter på Rena.
Han er så forståelsesfull og imøtekommende. Hjelper og videresender og så snill og god/hyggelig.
Kunnskapsrik og deler med deg.
De er heldig som får han som fastlege.