Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nannestad Legesenter AS
Legen som "ser deg"
Lege: Seyed Mohsen Miryahyaei SkrevetFantastisk kommunikasjon.
Tar seg tid til pasienten.
Var forhindret for å møte opp til avtalt time, et par timer senere kom legen hjem til meg.
Fantastisk lege
Lege: Hege Kristin Netmangen Larssen SkrevetHelt fantastisk, føler meg så godt ivaretatt. Tar seg tid til pasienten, god lytter, henviser raskt videre.
En fantastisk fastlege !!
Lege: Hege Kristin Netmangen Larssen SkrevetEn fastlege som faktisk tar seg tid til deg, selv om det er forsinkelser stresser hun ikke gjennom timen, hun er flink til å notere, å hun husker faktisk hvem du er og husker hva din helsesituasjon er når du kommer.
En fastlege som faktisk bryr seg! Er ærlig vis hun ikke veit men gjør det hun kan for å hjelpe! Å henviser videre når det er nødvendig!
Uproffesjonell
Lege: Thusanth Sivapathasundaram SkrevetBruker sterk parfyme. Er brå og virker uinteressert i å lytte. Utydelig i talen. Spesielt når han roper inn pasienter. Kom til han en gang og han nærmest lå bakover i stolen. Frakken var full a flekker og han var direkte uapetittelig. Velsig lite troverdig og pålitelig som lege. Virker bedrevitende når pasienten prøver å forklare. Dette er observasjoner som er gjort ved flere legebesøk. Ikke bare en gang.
Trygg og bruker tid
Lege: Hege Kristin Netmangen Larssen SkrevetEtter lang tid kan jeg trygt si at jeg føler at jeg endelig har en bra lege, en lege som tar seg tid til å høre på det jeg er plaget med og er villig til å finne årsak og veien videre. Anbefales!