Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Thor-Helge Langsholdt Legekontor
Absolutt ikke for meg
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetDet positive først: Hyggelig og hjelpsom legesekretær og en drop-in ordning som jeg likte utrolig godt. Men legen var sjokkerende dårlig til å kommunisere, spesielt til å faktisk lytte til hva det er man trenger hjelp med. Sånn kommer man ingen vei. Mye energi og tid, og etter hvert penger ble kastet bort, og jeg var like dårlig og like klok etter å ha gått til ham som før, bare mer sliten. Byttet fort, men ikke fort nok! Han passer kanskje visse mennesker dog.
Min faste lege i snart 30 år!
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetOverskriften sier vel det meste.Liker godt systemet med drop-in som et tilbud hvis jeg trenger en resept eller annet som kan behandles/ svares på raskt. Litt (for) sterilt venterom....design og trivselsmessig. Ellers så er det så rent/sterilt som det skal være i sånne omgivelser. Hyggelig(e) legesekretærer har jeg også møtt, hele veien.
Fungerer
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetHverken den beste eller verste.
Thor Helge Langsholdt er veldig snill og grei men du får mye venting, lite tid inne på kontoret og så er det rett ut før du har fått sagt alt.
Den beste legen
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetJeg fikk tillit til han ved første konsultasjon og den har jeg fremdeles. Han både ser, lytter og går 100 % inn for å hjelpe. En flott fyr og lege som virkelig vet hva han driver med.
Dette er min oppfattelse av han og han har vært min fastlege i ca 10 år. Anbefaler han på det varmeste.
Han er ikke snill
Lege: Thor Helge Langsholdt SkrevetHan er ikke snill, jeg går dit for å få sunn og for ting som må gjøres.
I stedet, de venter på de umulige-time bestillinger og gjøre alt selv