Medical City, avd. Sinsenklinikken

Lørenveien 68 0585 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Medical City, avd. Sinsenklinikken

Med all selvtillit og oppriktighet

Lege: Haleh Saeedi Skrevet

En lege som i våre tider finner du sjelden. En kvinnelig lege, med en fantastisk oppmerksomhet på detaljer, blir sett på å være lidenskapelig opptatt av hva hun gjør og alt det pasienten betyr. Hennes ro og varme har hjulpet oss enormt i vanskelige tider for oss. Noen anbefalte Dr. Saeedi til meg, og jeg vil gjerne anbefale henne.

Aldri tilgjengelig

Lege: Olav Karstad Skrevet

Karstad bruker vikarer for å få unna pasienter. Det er ok nå og da, men ikke som en vanlig praksis. Ikke noe poeng å ha ham om du ønsker et personlig forhold til din lege. For meg har det funket ok, siden jeg ikke har dette behovet. Men, i det siste har vikarene uteblitt og jeg må vente lenge på time.

Om han ikke har tid til sine pasienter, må han nesten si i fra og redusere antallet. Håpløs kommunikasjon fra dette kontoret, som ikke hjelper situasjonen. Svært lite imponerende.

Sur og arrogant

Lege: Victoria Anastasia Kolman Skrevet

Lite service innstilt. Virker sur og arrogant. Braskete når hun skal sjekke pasientene.

Finner ut av ting. Men nervøs hver gang jeg må dit.

God oppfølging - tillitsvekkende - faglig dyktighet

Lege: Haleh Saeedi Skrevet

Jeg hadde min første konsultasjon hos Haleh Saeedi i januar 2019. Allerede da vakte hun min tillit! Dr Saeedi blei årsaken til at to alvorlige diagnoser hos meg blei oppdaget. Konsultasjon hos spesialist ble ordnet og jeg kom til behandling i løpet av kort tid. Hun har vært "min" lege dette året da hun var vikar for min fastlege. Hun har vært lett tilgjengelig, vi har hatt en lett og åpen tone! Jeg har hatt behov for tildels hyppig oppfølging dette siste året. Det har skjedd på en særdeles faglig og trygg måte! Slik kan jeg si at Haleh Saeedi har vært en ener for meg! Hun skaper tillit og har vist en faglig dyktighet jeg setter stor pris på!

Kunnskapsrik og grundig

Lege: Victoria Anastasia Kolman Skrevet

Hun tar virkelig pasientene på alvor. Kan virke litt «spisk» men er slettes ikke det. Blid og hyggelig. Hun forklarer nøye om diagnoser og problemer. Hun setter seg grundig inn i forskjellige diagnoser og problemer. Hvis jeg opplever hun kan lite om noe en gang har hun lest seg opp og har full oversikt til neste gang. Hun bruker virkelig tid! Hun stresser ikke, det merkes ofte på venterommet, men heller det enn en lege som knapt har tid til å høre på hva deg. Og hun er rask til å sende deg videre. Jeg er veldig takknemlig for legen min.